Asociatia Familiilor Catolice Asociatia Familiilor Catolice
"Cine nu ştie să iubească va fi mereu singur, suferind de propria-i însingurare."
Monseniorul Ghica

Anunturi

Luna Octombrie este o o cazie si o invitatie pentru toate familiile de a se apropia de Mama cereasca. Rozariul este un instrument pe care l-am primit pentru a intari si creste familiile noastre.

De ce sa ne rugam Rozariul azi?

Pentru ca avem nevoie de Dumnezeu in vietile noastre, in familiile noastre si in casele noastre. Nu doar acel Rozariu facut in biserica inainte de Sfanta Liturghie sau in anumite momente cu diverse grupuri sau ocazii. Ci avem nevoie sa comunicam cu Tatal nostru care ne priveste si ne iubeste, cu Mama noastra care ne cunoaste cum suntem si mijloceste pentru fiecare membru al familiei noastre.

Asociatia noastra a editat o brosura "Rozariul familiilor" ca instrument de rugaciune in familie, macar un mister pe zi impreuna in fiecare familie seara, care sa contina pe langa rugaciunea orala si o meditatie, o privire asupra unui mister, a unui moment din viata lui Isus, asa cum il vede azi fiecare dintre noi.

Mai aproape de Isus prin Mama lui, cea care a petrecut cel mai mult timp alaturi de Isus, inseamna un sprijin familiei noastre si celorlalte familii. Inclusiv intentii de rugaciune si sprijin pentru Sinodul episcopilor de la Roma pentru familiile din intreaga lume.

Avem nevoie sa vedem Rozariul cu alti ochi, dragi familii din zilele noastre.

Str. Gral. Henri M. Berthelot 19
sector 1, 010164 Bucureşti
Tel: 021 405 6262
Copyright © 2015 Asociatia Familiilor Catolice - Web design and programming
Română English